luni, 6 aprilie 2009

Cum ar prezenta mass-media din Romania un eveniment precum aselenizarea (Neil Armstrong - primul om pe luna)

CANCAN
Titlu : Simona Senzual, indragostita de Neil Armstrong!
Gurile rele sustin ca intre cantareata si Neil, primul om care iata, a calcat pe luna, s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste. In asteptarea iubitului ei, Simona si-a schimbat pungile cu silicon din sani si asteapta intoarcerea navetei Apollo pentru a-si pune in loc doua roci de pe luna.

LIBERTATEA
Titlu (langa o poza imensa cu o pitzipoanca in tatele goale) : “Fata de la pagina 5 ureaza succes navetei Apollo!”
“Florentina Buculeanu este din Caracal, are 19 ani si pasiunile ei sunt shoppingul, muzica house si pirogravura. Florentina s-a dezbracat in fata aparatului si a declarat: “Am urmarit aselenizarea in chiloti. Mihaela si Dani, mari iubitori ai sportului extrem promit ca vor aseleniza si ei. Elan Schwartzeneger, fostul sot al divei, a declarat in exclusivitate pentru Libertatea: “Mihaela vrea sa aselenizeze? Bine. Fie! O sa-i dau un sut in cur de-o sa zboare pana-n luna…”

CLICK
Titlu : “Laura Andresan - NEIL ARMSTRONG S-A MASTURBAT SI TRANSPIRA IN FATA MEA!”
“Vedeta porno Laura Andresan se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea volum de dezvaluiri. In primul capitol ea povesteste aventura cu primul om pe luna. Citam : ii placea sa se uite cum imi bag bile anale si se masturba pana transpira…”

PRO TV
MayBach-ul lui Gigi Becali implicat intr-un accident cu naveta Apollo! Becali sustine ca i-a ajutat pe cei de la NASA, reparand naveta cu o ranga!

ANTENA 1
La Madalin Ionescu: “Sexy-Braileanca lanseaza o noua piesa in duet cu Fernando de la Caransebes. Melodia este dedicata aselenizarii iar refrenul suna cam asa - E o naveta tunata/ Si bine dotata…”
La Mihai Morar: “Fata care-si liciteaza virginitatea nu si-o mai liciteaza. I-o da lu’ Neil Armstrong in cinstea aselenizarii!”
La Capatos: “Ogica acuza: Neil Armstrong mi-a furat biletul la Loto!!!” si “Nikita isi va numi copilul Nila in cinstea primului om pe luna!”

OTV
“Un pas mic pentru om, un pas urias pentru OTV!” Dan Diaconescu a trimis echipajul Apollo pe luna in cautarea Elodiei!

ANTENA 3 (Sinteza zilei)
Sa-l trimitem si noi pe Basescu pe luna! Dar sa-l lasam acolo…

ROMANIA MARE
Titlu : “Aselenizarea, o minciuna mare cat Romania MARE!”
“Ungurii si evreii vor sa ne arate cum cuceresc noi planete si vor sa o cotropesca pe a noastra! Aselenizarea a fost de fapt filmata intr-o sinagoga din Ungaria iar adevaratul nume al lui Neil Armstrong este Istvan Korodi!!!”

7 PLUS
Declaratie Gigi Becali : ” O sa cumpar teren pe luna si ma fac lunofundiar!”

CIAO
Un paparazzi ascuns dupa o roca a fotografiat aselenizarea.

ATAC
Edgar Mitchel i-a facut sex oral lui Neil Armstrong la intoarcerea spre pamant!

STORY
Catalin Botezatu comenteaza costumele astronautilor care au aselenizat.

PS - Declaratie Basescu: “Tariceanu nu a aselenizat dar s-a senilizat, domnule! hahaha!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu