luni, 6 aprilie 2009

“Mami, ce se intampla cu oamenii dupa ce mor?” “Ajung la OTV…”

Un prieten are o teorie misto. Zice ca aceasta criza financiara a fost indusa de unii foarte smecheri care vor un Craciun prelungit. Adica de ce sa fie Craciunul doar o zi pe an? Va dati seama… Daca ii pui pe oameni in situatia de a face economii, de a se restrange, de a fi in situatia in care sa nu-si mai permita mici bucurii, cumparaturi, credite etc… CE SE VA INTAMPLA IN CLIPA IN CARE APARE UNU’ SI ZICE: GATA! NU MAI E CRIZA! DAM CREDITE!
Va zic eu : dementa! Ar incepe toti sa cheltuiasca in disperare ca sa recupereze!
Pentru cei care nu au indeajuns creier sa inteleaga de ce am reactionat asa fata de manelaro-cocalarul ala din trafic (adica cei care au crezut ca replica mea nervoasa a venit in urma faptului ca nu accept critica) ofer inca o explicatie : PE MINE M-A DERANJAT EXPRIMAREA : “BULANGII” si “DA-I IN MORTII LOR”. Sa fie clar: GAY FAIMOSI precum Benny Hill, Freddy Mercury, Sir Elton John, Michelangelo (!!!), Leonardo da Vinci, Thornton Wilder, Ioan Luchian Mihalea, Nicolae Titulescu (pare-se) au lasat omenirii infinit mai mult decat un cocalar-manelist care conduce un Logan tunat in spatele targului Vitan. De-asta nu permit cocalarilor romani sa se exprime astfel. Poate ca maine iti cade o caramida in cap sau faci un stop cardiac, manelarule. Si-atunci poate dai peste un medic “bulangiu”. Ce zici?! Ce zici daca te salveaza bulangiul? Ca ala a facut scoala ba! Scoala e chestia aia de n-ai termionat-o nici tu, nici ma-ta, nici tac-tu! BLEAH!
In noul cod penal e prevazuta o chestie care numai din mintea unor imbecili putea iesi. Ca sa te gandesti la asa ceva trebuie sa fii nu prost ci de-a dreptul debil mental! Auziti: cica nu e considerata legitima aparare impuscarea unui hot care-ti intra in casa decat daca fapta se petrece noaptea!!!!! Nu e fabuloasa prostia umana?!?!!?! Au si explicatie! ))) Cica trezit din somn esti buimac si nu stii ce faci… Bun. Corect. DAR DACA DORM LA PRANZ?!?!?!?! SAU DACA IMI INTRA HOTUL LA 7 DIMINEATA SI EU INCA DORM (DAR SOARELE A RASARIT,NU?) ?????? SAU DACA FAC SEX SI DORM DUP-AIA TOATA ZIUA?!?!?
BAI nene! Astia ne fac program de somn!

TOP 10 : CE CARTI AR SCRIE VEDETELE DE LA NOI
1. MIHAELA RADULESCU : “Doamna si vagabondul”
2. TRAIAN BASESCU : “Cel mai iubit dintre pamanteni” (ar vrea el, nebunu’)
3. TOLEA : “Crima si pedeapsa”
4. DAN DIACONESCU : “O noapte furtunoasa”
5. ION ILIESCU : “Cadavrul viu”
6. STELIAN OGICA : “Mult zgomot pentru nimic”
7. MIRCEA BADEA : “Ultimul mohican”
8. MAGDA CIUMAC : “1001 de nopti”
9. MIRCEA SOLCANU : “In CURte la Dionis” (Ah! Eliade la naiba!)
10. TEO : “Imposibila intoarcere”
VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu